36 de participanti in cadrul primei serii de cursuri organizate anul acesta de RABO si BIFM

Bucuresti – 11.05.2012 – 36 de noi participanti au compus lista participantilor pentru primele cursuri organizate anul acesta Patronatul Proprietarilor de Cladiri din Romania (RABO) si British Institute of Facilities Management (BIFM), adresate managerilor de facilitati. Beneficiind de o structura noua de desfasurare, pe durata a 2 zile, cursurile au vizat probleme ce tin de comunicarea cu chiriasii/supplierii (Essential Communication Skills) si managementul intretinerii cladirilor (Managing Building Maintenance).

Lista companiilor prezente la prima serie de cursuri organizate de RABO si BIFM in anul 2011, printre care se numara Unicredit Unicredit Tiriac Bank, Office Depot, Unirea Shopping Centers, Uil Casa, Arta Grafica si Genesis Development s-a imbogatit cu noi nume, precum Porsche IMMO, TNG Real Estate Management si Global Finance.

Anul acesta, RABO si BIFM vor mai organiza in toamna o serie de cursuri ce se adreseaza managerilor de facilitati din Romania. Programele de instruire oferite de BIFM sunt strans legate de cele 20 de competențe specifice domeniului de Management al Facilitatilor si au fost proiectate pentru a sprijini profesioniștii din acest domeniu să se dezvolte și să evolueze din punct de vedere profesional. Cursurile organizate de RABO în parteneriat cu BIFM oferă o certificare a cunostintelor recunoscută la nivel global.