ACTIVITĂŢI

Aria de expertiză RABO vizează dezvoltarea sustenabilă a următoarelor domenii:

Proprietăți comerciale:

Sectorul proprietăților comerciale are o contribuție semnificativă la economia națională, generând mii de locuri de muncă și reprezentând o parte importantă din PIB. Pentru o dezvoltare profitabilă și armonioasă, menținerea unei relații solide între administratorii proprietăților imobiliare și chiriași este fundamentală.

Finanțare și politici fiscale:

Oamenii au investit mereu în proprietăți imobiliare prin diverse instrumente disponibile pe piață sau prin resurse proprii.

Colaborăm cu instituții guvernamentale și organe de reglementare relevante pentru a asigura elaborarea unui set de reguli fiscale solide și coerente care să funcționeze în sprijinul industriei, și nu în detrimentul acesteia.

Servicii imobiliare:

Serviciile conexe imobiliare, de la intermedierile imobiliare, până la facility management, reprezintă motorul industriei imobiliare. Pentru îmbunătățirea standardelor industriei, dezvoltăm o cooperare strânsă cu toate companiile care asigură servicii în industria imobiliară.

Regenerarea și dezvoltarea urbană:

Una dintre preocuparile noastre este cooptarea liderilor din industrie și a comunităților de interese pentru susținerea de proiecte de regenerare urbană și a unor dezvoltări sustenabile și care să producă beneficii pe termen lung.

Sustenabilitate:

Dezvoltarea și administrarea proprietăților imobiliare are un impact semnificativ asupra mediului. Eficientizarea operațiunilor din industria imobiliară și operării proprietăților este crucială pentru reducerea emisiilor.

RABO acționează în patru direcții importante:

  • Argumentarea ca și model de business
  • Măsurarea și raportarea indicatorilor
  • Îmbunătățirea comportamentelor pentru determinarea unui consum eficient de resurse
  • Diminuarea emisiilor de carbon și securizarea surselor de energie