Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Development

Președintele și fondatorul Patronatului Proprietarilor de Clădiri din România (RABO)

Vice-Președintele Comitetului Director al European Property Federation (EPF)
Președintele și fondatorul companiei Genesis Development

Liviu Tudor, președintele și fondatorul RABO, are o experiență de peste 25 de ani în domeniul afacerilor, dintre care 20 de ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale.

Liviu Tudor a fost numit Vice-Președintele Comitetului Director al European Property Federation (EPF), cu sediul la Bruxelles, cea mai reprezentativă asociație care reunește proprietari de bunuri imobiliare în valoare de 1,5 trilioane de euro. Liviu Tudor este de asemenea Secretarul General al Asociației Române pentru Clubul de la Roma și membru al World Presidents’ Organization (YPO/WPO).

Domnul Tudor este președintele și fondatorul Genesis Development, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, care deține Novo Park și West Gate, două parcuri de birouri de clasa A în București, cu o suprafață închiriabilă de peste 150.000 mp, unde își desfășoară activitatea peste cincisprezece mii de angajați. Cele două parcuri de birouri sunt situate în Nordul, respectiv în Vestul Capitalei și includ sediile unor companii multinaționale precum: HP, Infineon, Sodexo, Siemens, Accenture, Luxoft, Société Générale, Unicredit, Alpha Bank, Citi, Ericsson, Dacia-Renault, Garanti Bank și multe altele.

Liviu Tudor deține o diplomă de inginer în aeronautică de la Institutul Politehnic din București. Totodata, domnul Tudor a urmat cursuri de specialitate la London Business School și în prezent este doctorand la Academia de Studii Economice București.

Please wait...

Subscribe to RABO NewsBrief

Subscribe to Romanian Association of Building Owners (RABO) NewsBrief to receive information from real-estate industry leaders and business experts. The content is related to industry trends, predictions, key issues and updates about RABOs' events.