Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property

 

Liviu Tudor, președintele și fondatorul RABO, are o experiență de peste 25 de ani în domeniul afacerilor, dintre care 20 de ani în domeniul imobiliar și al proprietăților comerciale.

 

Liviu Tudor a fost numit Președintele Comitetului Director al European Property Federation (EPF), cu sediul la Bruxelles, cea mai reprezentativă asociație care reunește proprietari de bunuri imobiliare în valoare de 1,5 trilioane de euro. Domnul Tudor este membru al Comisiei Trilaterale, o platformă globală pentru dialog deschis. În 2013, a fost numit Secretarul General al Asociației Române pentru Clubul de la Roma (ARCoR), o organizație creată pentru a aborda multiplele crize cu care se confruntă omenirea și planeta. De asemenea, este membru al World Presidents’ Organization (YPO/WPO).

Domnul Tudor este președintele și fondatorul Genesis Property, companie de investiții și dezvoltări imobiliare, care deține Novo Park și West Gate, două parcuri de birouri de clasa A în București, cu o suprafață închiriabilă de peste 150.000 mp, unde își desfășoară activitatea peste douăzeci de mii de angajați. Cele două parcuri de birouri sunt situate în Nordul, respectiv în Vestul Capitalei și includ sediile unor companii multinaționale precum: HP, Infineon, Sodexo, Siemens, Accenture, Luxoft, Societe Generale, Alpha Bank, Citi, Ericsson, Garanti BBVA și multe altele.

Liviu Tudor deține o diplomă de inginer în aeronautică de la Institutul Politehnic din București. Totodată, domnul Tudor a urmat cursuri de specialitate la London Business School și deține titlul de Doctor în Management la Academia de Studii Economice București.